Bij gezondheid denken de meeste mensen aan het lichaam, maar wist je dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn? Je geestelijke gesteldheid is dus ook erg belangrijk. Voorkom stress en zorg dat je leven in balans is. Een vakantie draagt er aan bij dat je weer even helemaal tot rust komt. Al helemaal wanneer onderstaande drie Franse regio’s bezoekt!

Ontspannen in Frankrijk

Dat Frankrijk veel mooie regio’s kent, dat wisten we allang. Maar waar kun je nu het beste heen wanneer je verzekerd wilt zijn van een onvergetelijk verblijf? Of je nu een weekje weg wilt met je gezin of een kort weekendje weg met je partner: er zijn tal van leuke regio’s in Frankrijk waar je een onvergetelijke vakantie zult beleven. De leukste regio’s hebben van alles wat: mooie natuur, leuke steden en genoeg bezienswaardigheden. Zo weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van jouw vakantie. Hier vind je drie leuke Franse regio’s waar jij je vakantie kunt doorbrengen!

 

1: Maak kennis met het mooie Aquitanië

Aquitanië vormt een mix van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. Wanneer je op zoek bent naar lange zandstranden, mooie duinen, leuke steden en schitterende natuur in een combinatie van groen, strand en cultuur is Aquitanië een absolute aanrader. Hier geniet je dan ook optimaal van jouw welverdiende vakantie. Je kunt hier naartoe gaan wanneer je graag lekker actief bezig bent tijdens je vakantie in Frankrijk,  maar ook wanneer je juist zo min mogelijk wilt doen en juist lekker aan het strand wilt ontspannen. Bezoek leuke steden als Bordeaux en La Rochelle en ontdek de prachtige Zuid-Franse cultuur.

 

2: Nooit een moment verveling in Languedoc-Roussillon

Het is een betrekkelijk onbekende regio, maar toch is Languedoc-Roussillon een aanrader voor jouw vakantie. In deze streek vind je werkelijk alles wat je zoekt in een veelzijdige vakantiebestemming. Je kunt hier een vakantiehuis Frankrijk huren en genieten van een onvergetelijk verblijf aan het strand, in de natuur of in een van de leuke steden. Zo is onder andere Montpellier een aanrader, maar kun je ook een bezoekje brengen aan het altijd gezellige Nimes.

 

3: Altijd genieten van je verblijft in Bretagne

Wanneer je verzekerd wilt zijn van een leuke regio is Bretagne een goede keuze. Deze alom bekende en geliefde regio heeft voor ieder wat wils en is daarmee al jaren ongekend populair. Hier kun je onder andere lekker genieten van je rust aan het strand. Maar je kunt hier ook tal van leuke watersporten beoefenen of juist lekker de natuur intrekken op je fiets of mountainbike. Verder zijn er ook genoeg leuke steden te bezoeken, zoals Rennes en Quimper. Er is voor jong en oud genoeg te doen en vanuit je vakantiehuis in Bretagne kun je allerlei leuke uitstapjes plannen die jouw vakantie onvergetelijk maken.