De zomer is weer in aantocht en met het lekkere en warme weer draag je graag kleren die zo min mogelijk om het lijf hebben. Dat geldt vaak ook voor schoenen. In de zomer zijn slippers en sandalen dan ook erg populair. Maar deze schoenen zijn vaak helemaal niet stevig en bieden te weinig steun aan je voeten. Heb jij schoenen met steunzolen of heb je snel last van je voeten? Dan zijn slippers of sandalen vaak niet de meest handige schoenen. Maar daar is nu een oplossing voor gekomen, je kunt namelijk slippers op maat laten maken. Deze slippers hebben namelijk de mogelijkheid om een steunzool te verwerken in de slippers.

Waarom slippers op maat?

Veel mensen hebben voetklachten. De oorsprong van voetklachten kunnen komen door o.a. een standsafwijkingen zoals de vergroeiing van de grote teen, maar je kunt ook last hebben van een vergroeid middenvoetsbeentje bij jouw kleine teen. Hierdoor zitten schoenen vaak wat minder lekker of passen ze niet geheel om je voet. Ook kan je last krijgen van je onderrug door bijvoorbeeld beenlengteverschil. Door slippers op maat te maken loop jij ook in de zomer op schoeisel die passen bij jouw voeten of jouw lichaam ondersteunen. Kies je voor slippers op maat dan kan er bijvoorbeeld een steunzool worden toegevoegd voor extra steun of kan er een benodigde hiellengte worden toegevoegd zodat je geen last krijg van je rug. Je krijgt speciale slippers op maat die passen bij jouw voetklachten. Hierdoor kun je ook in tijden van heerlijk weer pijnvrij op slippers of sandalen lopen.

Hoe werkt het?

Wil jij graag slippers op maat? Dan kan je een afspraak maken bij een aangewezen voetspecialist. Deze beschikt over benodigde aanmeetapparatuur zodat jouw voeten precies kunnen worden opgemeten. Je voeten worden digitaal ingescand en hierna krijg je verschillende maten aangemeten om te kijken welke maat het best bij jouw voet of voeten past. Hierna kan je de slippers op maat nog verder personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld de binnenvoering zelf uitkiezen en het voetbed, bovenwerk of loopzool zelf verder aanpassen. Op die manier kan jij hippe en goed zittende slippers op maat bestellen. Nadat de voetenspecialist alle benodigde metingen heeft gedaan en wensen heeft genoteerd duurt het ongeveer drie weken voordat de slippers klaar zijn voor levering.

Grote collectie

Naast dat je de slippers op maat helemaal zelf kan customizen op het gebied van materialen, loopzolen, afdeklagen en kleuren kun je ook kiezen uit een grote collectie. De collectie van slippers op maat en diverse sandalen is groot. Zo zijn er verschillende materialen, denk aan leer, suède, microfiber of kurk. Je kunt kiezen voor sandalen met riempjes of met een brede band. Ook slippers zijn er met brede banden, dunnen riempjes of verstelbare banden van klittenband. Ook zijn er zelf vegan slippers opgenomen in de collectie. Wat je ook kiest, je vindt altijd wel een paar hippe slippers op maat die passen bij jouw wensen.